Musicalnieuws.nl

Plzier Entertainment en Friends halen geld op voor Villa Pardoes met enthousiast Disney Concert

De Vorstin in Hilversum was op zondag 8 maart het toneel van een speciaal Disney concert vanwege het 10-jarig bestaan van Plzier Entertainment en MusicalNieuws was erbij.

Dit jubileumconcert had ook nog een extra feestelijk thema, want van elk verkocht ticket ging een deel naar Villa Pardoes. Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend, zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Zo liet Plzier Entertainment Villa Pardoes mee vieren.

Plzier Entertainment produceert al 10 jaar lang diverse soorten entertainment voor jong en oud. Waar Plzier Entertainment begon met dansshows op wijk- en kinderfeesten, is het bedrijf nu uitgegroeid tot productiebedrijf met een eigen pand in Hilversum. Zij produceren Sinterklaasshows en musicalproducties in verschillende theaters in Nederland. Daarnaast worden er ook theaterlessen gegeven op meerdere basisscholen. Guido Dijkstra-Homan en Nick Homan-Dijkstra, eigenaren van Plzier Entertainment, dragen de visie van Plzier Entertainment uit. Zij staan voor plezier hebben in wat je doet!

En dat is te zien tijdens dit Disney Concert. Vol enthousiasme brengt de cast, bestaande uit Joey de Boer, Milou Margaroli, Nino den Hollander, Amber Becker, Rowan van Kanten, Mirthe Overhage, Jelle Wijgergangs, Linde van Melsen, Guido Dijkstra-Homan en Shanice van Buitenen de Disney liedjes ten gehore.
Het publiek is laaiend enthousiast en reageert op alle Disney hits. Alle grote hits uit o.a. Tarzan, Frozen, Lion King, Beauty and the Beast en Mary Poppins komen langs en worden uit volle borst meegezongen.
Plzier zal komend jaar nog twee musicals naar het theater  brengen: High School Musical en Hairspray.

Kijk HIER voor meer informatie en kaarten voor de shows .

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025