Musicalnieuws.nl

Pia Douwes op MusicalCamp 2018

Musicalactrice Pia Douwes zal ook dit jaar weer lesgeven tijdens MusicalCamp. Dit nieuws brengt ze zelf via youtube naar buiten. Ze is er de eerste twee weken bij, als gastdocent. Ze zal beide weken een masterclass liedinterpretatie verzorgen. Een geweldige verrassing voor iedereen die al geboekt heeft!

In 2016 gaf Pia al eens les tijdens MusicalCamp. Dat is haar zo goed bevallen dat ze dit jaar nogmaals langskomt om een masterclass te geven. Een fantastische kans voor de deelnemers van MusicalCamp, die zich ieder jaar weer verheugen op de bekendmaking van de (gast)docenten. Dat zijn elk jaar namelijk niet de minste namen. Naast Pia gaven ook Freek Bartels, Celinde Schoenmaker en Marleen van der Loo masterclasses tijdens eerdere kampen. En ook Pia is dus geen onbekende voor dit zomerkamp. 

Pia werd internationaal bekend door haar hoofdrol in Elisabeth in Wenen. Daarna volgde rollen in grote producties in Duitsland, Nederland en New York. Afgelopen jaren was ze in Nederland o.a. te zien in de producties We will rock you, Billy Elliot en Elisabeth in Concert. Deze vakvrouw heeft een CV waar alle kampdeelnemers van dromen. Een stukje van die droom wordt dan ook werkelijkheid als ze les krijgen van haar en iets mee kunnen pikken van haar kennis en ervaring. 

Andere docenten die al bekend zijn voor komende zomer zijn o.a. Hein Gerrits, Syd Horster, Marijke Castelijns, Jeffrey Stuut en oprichter van het Universal Voice Institute; Alberto ter Doest. Maar MusicalCamp’s kennende komen daar nog een paar mooie namen bij. 

Bekijk het filmpje met de aankondiging van Pia: 
https://www.youtube.com/watch?v=yJ2PnNR_F4o

Wil jij nou ook les van Pia? Kijk op www.musicalcamp.nl