Musicalnieuws.nl

Pia Douwes geeft eenmalig concert in Bangkok

Op maandag 13 augustus 2018 is Pia Douwes uitgenodigd een eenmalig concert te geven in de Thaise hoofdstad Bangkok. Tijdens het concert wordt Pia Douwes begeleidt door gerenommeerde Thaise muzikanten en de opbrengst van het concert komt ten goede aan diverse Thaise goede doelen.

Pia Douwes vindt de uitnodiging een enorme eer. ‘Ik heb in mijn carrière al op een aantal hele bijzondere plaatsen mogen optreden, maar ik had nooit verwacht dat ik ooit Bangkok aan deze lijst zou mogen toevoegen. Na mijn concerten ontmoet ik fans die soms de halve wereld zijn overgevlogen en ik verheug me er nu enorm op nu iets terug te kunnen doen en voor het eerst in Azië op te treden.’

Tijdens het bijzondere concert in Bangkok wordt Pia Douwes begeleidt door het VieMus Orchestra, het VieTrio en The Sound of Siam onder leiding van Bernd van den Bos. Het programma bestaat uit nummers van de eind vorig jaar verschenen solo CD van Pia Douwes After All This Time en laat zij ook een aantal minder bekende muzikale kanten van zichzelf aan bod komen.

Voor Pia Douwes is 2018 een afwisselend jaar. Zo was zij dit voorjaar in Wenen te zien in de speciaal voor haar geschreven wereldpremière van de musical Ein Wenig Farbe en in Nederland was Pia Douwes deze maand in de tuin van Paleis Soestdijk te zien als de keizerin Elisabeth tijdens Elisabeth in Concert. Dit najaar zal Pia schitteren als Morticia Addams in een nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family.
Het eenmalige concert in Bangkok vindt plaats op maandag 13 august 2018 om 19.00 uur in het Thailand Cultural Center, 14 Wattanatam Road, HuayKhwang, Bangkok 10310. Kaarten zijn te koop via: www.thaiticketmajor.com/concert/pia-douwes-live-in-bangkok-2018-en.html
www.piadouwes.com

Producties Musical 2.0 - 2024/2025