Musicalnieuws.nl

PAW Patrol® Live! komt terug naar Nederland en België in 2023!

Spectaculair, groots en meeslepend; na het grote succes van de show in 2019 en 2022 brengt Van Hoorne Entertainment in de zomer van 2023 opnieuw de internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar het een selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Tijdens de show kunnen kinderen en hun families genieten van het avontuur van al hun favoriete PAW Patrol pups, waaronder Chase, Marshall en Skye

PAW Patrol Live! "De Grote Race" is een unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. De show is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie, gemaakt door Spin Master Entertainment, zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

Klaar voor actie?! In deze voorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is van 17 juni t/m 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.pawpatrollive.nl.

Tourdata 2023*
17 juni Schouwburg de Kring, Roosendaal
25 juni Theater de Spiegel, Zwolle
2 juli Parktheater, Eindhoven
8 juli Capitole, Gent (BE)
15 juli Theater Heerlen, Heerlen
22 juli MartiniPlaza, Groningen
29 juli Chassé Theater, Breda
5 augustus World Forum Theater, Den Haag
12 & 13 augustus RAI Theater, Amsterdam
19 & 20 augustus Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
26 augustus Theater Orpheus, Apeldoorn
2 september Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
9 september Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (BE)
16 september Trixxo Theater, Hasselt (BE)
23 september Mainstage, Den Bosch *

Tourdata zijn onder voorbehoud. Bezoek de website www.pawpatrollive.nl voor de meest actuele versie

Producties Musical 2.0 - 2024/2025