Musicalnieuws.nl

Originele presentatie FROZEN

Stage Entertainment Nederland presenteerde vandaag de cast en een preview van de musical Disney FROZEN.

De afgelopen weken heeft de cast, met onder meer Nienke Latten (Anna) & Vajèn van de Bosch (Elsa), onder leiding van het creatieve Disney team gerepeteerd en van het resultaat kreeg de aanwezige pers vandaag een voorproefje. En wat voor voorproefje!!
Iedereen was bijzonder onder de indruk van deze prachtige productie en kijken uit naar 31 mei, want dan is de eerste voorstelling voor publiek te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.

FROZEN is gebaseerd op de meest succesvolle animatiefilm aller tijden en bevat muziek- en liedteksten van Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez. Het script is geschreven door Jennifer Lee en de regie is in handen van Michael Grandage. De choreografie wordt verzorgd door Rob Ashford. De voorstelling heeft betoverende kostuums en een adembenemend decor vol special effects om het betoverende koninkrijk van Arendelle tot leven te brengen. Het decor- en kostuumontwerp is van Christopher Oram, lichtontwerp van Natasha Katz, geluidsontwerp van Peter Hylenski, video-ontwerp van Finn Ross, poppenontwerp van Michael Curry en de muzikale supervisie is van Stephen Oremus, die ook verantwoordelijk is voor de  arrangementen. De musical wordt vertaald door Erik van Muiswinkel, die eerder ook de Disney-musical Aladdin naar het Nederlands vertaalde en hiervoor een Musical Award voor ‘Beste Vertaling’ ontving.
 
Meer informatie en kaartverkoop: www.frozendemusical.nl 

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025