Musicalnieuws.nl

OG3NE met coronaproof kerstconcerten naar Magisch Maastricht

Na 20 succesvolle kerstconcerten in de afgelopen twee jaar vanuit het Kurhaus in Scheveningen wijkt OG3NE voor haar Kerstshows in 2020 noodgedwongen uit naar een nieuwe locatie. “De capaciteit in het Kurhaus is helaas niet toereikend om daar kerstshows te geven. MAASTRICHT meldde zich en de Magische Kerststad nummer 1 wist ons direct te overtuigen”, aldus Lisa, Amy en Shelley van OG3NE. De stad Maastricht ademt ieder jaar kerst en ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met inachtneming van alle coronamaatregelen heeft Theater aan het Vrijthof in samenwerking met het MECC Maastricht een volledig coronaproof-theater gebouwd genaamd het M-THEATER.

Op 17, 18, 19 & 20 DECEMBER 2020 geeft OG3NE hier een 4-tal exclusieve, sprookjesachtige kerstconcerten. Speciaal voor deze kerstconcerten van OG3NE wordt de bijzondere locatie volledig in winterse kerstsfeer omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen Big Band. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Maastricht 2020’.
  
Tijdens de coronamaanden in isolatie wisten de dames van OG3NE wekelijks de wereld te betoveren met hun harmonieuze samenzang.  Hun ‘Home Isolation Video’s’ van o.a. Bohemian Rapsody, Jolene en een Simon and Garfunkel-medley bereikten miljoenen mensen. Ook hun drie online streamconcerten werden een groot succes. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’. OG3NE: “Na maanden van isolement verheugen wij ons enorm op de gezelligheid van kerst, zeker om deze samen met jullie te vieren in Magisch Maastricht.” 
 
Maak een bezoek aan OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS IN MAASTRICHT 2020’ extra bijzonder. Combineer het bezoek met een overnachting in een van de prachtige, unieke LBG hotels en/of geniet van een overheerlijk diner in het speciaal gecreëerde Christmas M-restaurant in het MECC en maak er een gezellige en onvergetelijke kerst van.
 
De ticketverkoop begint zaterdag 26 september om 9.00 uur via www.ticketpoint.nl of 0900-9000 8000.