Musicalnieuws.nl

Officiële opening REAL STORIES in Sportpaleis

REAL STORIES is een aangrijpende fototentoonstelling met werk van fotografen Gaël Turine en Ingeborg Selleslags. Zij tonen met een reeks pakkende beelden de impact van de huidige gezondheidscrisis op onder meer het medisch personeel. De fotoreeks maakt deel uit van de expo REAL BODIES in het Sportpaleis en werd gisteren in aanwezigheid van beide fotografen geopend. De expo REAL BODIES loopt nog tot en met 29 augustus in het Sportpaleis.

Waar de expositie REAL BODIES een unieke inkijk en inzicht biedt op het menselijk lichaam, dat mysterieuze organisme dat we allemaal delen, brengt REAL STORIES het emotionele aspect van ons mens zijn in beeld. Want de mens is zoveel meer dan een biologisch wonder.

Als mens onderscheiden we ons door de zorg die we dragen voor elkaar. Iets wat in deze moeilijke coronatijden heel uitgesproken naar voren is gekomen en nog altijd komt. Getuigenissen hiervan zijn de werken die u in REAL STORIES te zien krijgt van Gaël Turine en Ingeborg Selleslags.

In hun gezamenlijke expo tonen beide fotografen enkele van de diepmenselijke en ontroerende beelden die ze tijdens de voorbije coronamaanden maakten. Hun foto’s illustreren op een bijzonder pakkende manier de impact van de huidige gezondheidscrisis op het medisch personeel en alle andere medewerkers in de zorgsector.

Het coronavirus liet en laat vele sporen en littekens na. Het zorgt op een onwezenlijke manier voor gescheiden worden van elkaar, vaak ook voor afscheid nemen.

REAL STORIES brengt zowel het verhaal van angst, leed en verdriet, als dat van moed, professionalisme en opoffering voor elkaar.

REAL BODIES, de expositie rond het menselijk lichaam, loopt nog tot en met zondag 29 augustus 2021 in het Hospitality Center van Sportpaleis Antwerpen. De expo is open van woensdag tot en met zondag, op weekdagen telkens van 10 tot 17 uur, in het weekend tot 18 uur. Tickets zijn enkel online te koop via www.teleticketservice.com. Er geldt een beperkte capaciteit per half uur.

Meer informatie via www.realbodies.be.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025