Musicalnieuws.nl

Nieuwe K3 single en clip “Vleugels” over vriendschap, vertrouwen en jezelf zijn!

Na een zomer vol spetterende optredens, drukke festivals en uitverkochte zalen, is het tijd voor nieuwe muziek. Op hun nieuwste single “Vleugels” zingen Hanne, Marthe en Julia over vriendschap, vertrouwen en jezelf zijn! Het nummer “Vleugels” brengt een mooie boodschap, die de meisjes hun fans graag willen meegeven.

Sommige kinderen hebben het moeilijker dan anderen, maar staan toch positief in het leven", aldus Hanne. “Het lijkt net alsof deze kinderen vleugels hebben. Zo goed gaan ze om met de problemen waar ze soms wel dagelijks mee te maken krijgen", vult Julia aan. “Alain Vande Putte heeft echt een heel mooi nummer geschreven, dat ons alle drie enorm raakt”, besluit Marthe.

“Vleugels” is het nieuwste K3-nummer in een rij vol hits, zoals “Mango Mango”, “Waterval” en “Tjikke Boem”, die stuk voor stuk miljoenen streams en views op hun naam hebben staan. Dankzij de vrolijke melodie en uptempo beat, zullen de voetjes zeker van de grond gaan bij “Vleugels”! De bijna 500.000 YouTube abonnees, 380.000 TikTok fans en 167.000 Instagram volgers en meer dan 210.000 Spotify volgers kunnen vast niet wachten om hun vleugels uit te slaan bij de nieuwe K3- hitsingle.
Vandaag komt de bijhorende clip uit op Studio 100 TV, het K3 YouTube kanaal en de gratis Studio 100 GO app.

 “Vleugels” zal ook de trekker zijn van het nieuwe gelijknamige album dat dit najaar uitkomt. Het nummer zal in het voorjaar volgend jaar uiteraard ook te horen zijn in de nieuwe theatershow “Vleugels” die vanaf eind februari door Vlaanderen en Nederland trekt. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025