Musicalnieuws.nl

Musicalgroep Utrecht presenteert de hilarische muziektheaterproductie “Lang en Gelukkig”

Lang en Gelukkig is een Nederlands muziektheaterstuk dat in het seizoen 2007/2008 en 2013/2014 door het Ro theater in Rotterdam werd opgevoerd. De toneelteksten zijn geschreven door Don Duyns, Alex Klaassen schreef de liedteksten en maakte de bewerking van de liedjes.

Lang en Gelukkig is een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt.

Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzusters Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal.

Lang en Gelukkig is afwisselend, prikkelend, humoristisch, hilarisch en soms ontroerend.

Het is vooral een uitbundig theaterfeest voor iedereen van 5 tot 110 jaar!

De voorstellingen vinden plaats van woensdag 16 t/m zondag 20 Februari 2022 in Theater het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE in Utrecht.

De voorstellingen op 18 februari zijn door de inzet van gebarentolken ook geschikt voor doven- en slechthorenden.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.musicalgroeputrecht.nl

Musicalgroep Utrecht brengt sinds 2008 muziektheater in de vorm van nieuwe producties of eigenzinnige bewerkingen van bestaande theaterstukken met nieuwe muziekkeuzes. Dit met enthousiaste en bevlogen amateur zangers en acteurs onder begeleiding van een professionele creatief team.

Kunst verbindt

Toch is kunst niet voor iedereen vanzelfsprekend of toegankelijk. Musicalgroep Utrecht heeft zich dit jaar, samen met haar partners, hard ingezet om muziektheater toegankelijk te maken voor ouderen, doven, slechthorenden en families met een kleine beurs.