Musicalnieuws.nl

MusicalAward winnaar Hein Gerrits op MusicalCamp

Hein Gerrits zal komende zomer wederom het docententeam van MusicalCamp versterken. Hij gaat mee in de eerste, van de in totaal drie weken kamp. Zoals we inmiddels gewend zijn van MusicalCamp: een ervaren artiest en docent, waar je veel van kan leren.

Al voor het negende jaar op rij kan je mee op MusicalCamp in de zomer, waar je les krijgt van de absolute top. Zo waren onder andere Ara Halici en Marcel Visscher al eerder een vaste docent in het team, dat nog eens aangevuld wordt met gastcolleges van grote namen. Zo gaven in het verleden onder andere Celinde Schoenmakers, Freek Bartels en Pia Douwes les op MusicalCamp. De deelnemers van dit kamp kunnen zich ieder jaar weer verheugen op een mooie lijst met namen.

En ook Hein is dus geen onbekende. Hij ging al eerder mee in 2016. Afgelopen jaar was hij verhinderd, maar hij heeft op social media middels een filmpje bekend gemaakt dat hij er komend jaar weer bij is, tot veel vreugde van terugkerende kampdeelnemers. 

Deze MusicalAward winnaar heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de musicalwereld. Zo was hij onder andere te zien in musicals als Grease, War Horse, Fame en Kruimeltje en schopte hij het ver in het televisieprogramma ‘Op zoek naar... Joseph!’. Daarnaast is hij actief als presentator en stemacteur. Op kamp zal hij vooral de staging- en liedinterpretatielessen geven. 

Deze doorgewinterde musicalartiest is tevens een doorgewinterde kampeerder, zo bleek tijdens MusicalCamp 2016. Waar alle andere docenten binnen slapen, koos Hein voor een tentje in de buitenlucht. De ultieme kampervaring na lange, gezellige avonden kletsend bij het kampvuur. 

Andere docenten die er komende zomer ook sowieso weer bij zijn, zijn onder andere Syd Horster (gaf les aan Codarts en is momenteel zangdocent bij de Frank Sanders Akademie), Marijke Castelijns (tevens docent op MuziektheaterKamp) en Jeffrey Stuut (Docent op Lucia Marthas dansacademie en speelde in o.a. Tarzan de musical). 

Wil jij ook een week les krijgen van Hein? Kijk dan nu op www.musicalcamp.nl of het wat voor jou is! 

Bekijk de aankondiging van Hein via deze link: 
https://youtu.be/jtwoGjMFrCc

Producties Musical 2.0 - 2024/2025