Musicalnieuws.nl

Musical 'School of Rock' komt volgend jaar Rijswijks Jeugdtheater

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) is beretrots en verheugd dat we kunnen aankondigen dat we op 10 en 11 februari 2024 de musical School of Rock op de planken mogen brengen in de Rijswijkse Schouwburg. Deze geweldige productie is nog niet eerder in Nederland gespeeld en belooft een ware sensatie te worden.

Bijzonder aan deze voorstelling is ook dat de cast – die uit zowel kinderen als volwassenen bestaat - niet alleen zingt en danst, zoals je bij musical gewend bent, maar ook live muziek zal spelen op het podium. Het is een unieke kans voor getalenteerde jonge muzikanten om deel uit te maken van deze fantastische productie.

School of Rock is een energieke musical die gaat over de onwaarschijnlijke muziekleraar Dewey Finn, die zijn saaie schoolklas verandert in een rockband. Met een hilarische en aanstekelijke verhaallijn, geweldige muzieknummers en indrukwekkende optredens, belooft deze voorstelling een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin.

Om deze voorstelling tot een succes te maken zoekt het RJT getalenteerde kinderen (speelleeftijd 12 – 18 jaar) en volwassenen (25+). We hopen een zo divers mogelijk cast samen te kunnen stellen. Wil je meedoen aan dit bijzondere project? Kijk dan voor meer informatie over de auditie en het aanmelden op de website van het RJT: www.rijswijksjeugdtheater.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 mei. We hopen je te zien op de auditie en bij deze geweldige voorstelling in februari 2024!

Producties Musical 2.0 - 2024/2025