Musicalnieuws.nl

Mrs. Einstein comebacktour van 9 tm 25 mei in de theaters

Mrs. Einstein is terug! Linda, Paulette, Marjolein en Saskia hebben elkaar 22 jaar na deelname Eurovisie Songvestival weer gevonden. Na diverse theaterprogramma’s en het Eurovisie Songfestival-avontuur in 1997 bundelen zij weer hun (muzikale) krachten in Wanted, Country for Dummies

De vier zangeressen trekken, gewapend met hun schitterende meerstemmigheid, hun voorliefde voor countrymuziek èn hun talent voor krankzinnige situaties, door een zelfverzonnen land vol cowboys, indianen, goudzoekers en schurken.

De vier stadse cowgirls moeten leren leven zonder kookeiland, afzuigkap en natuurwinkel, maar mét hun gluten- en koemelkallergie. Of dat goed afloopt? Mrs. Einstein wordt gezocht. Overal.
Met de voorstelling WANTED, Country for Dummies onderzoeken ze de mogelijkheden van countrymuziek. En zoals alleen zíj dat kunnen, worden er ook smartlappen en klassiekers omgebouwd tot onvervalste country hits. Deze 4 stadse cowboys vieren het leven en waar ze ook komen, laten ze een spoor van vrolijke verbijstering achter.

WANTED! Is een gezongen spaghettiwestern in één bedrijf met na afloop een nazit vol kampvuurliedjes. Hier gelden andere wetten dan in de beschaafde wereld. Het is het toneel waarop we leren line-dansen, lasso werpen en rodeorijden. Kortom: een politiek incorrecte cursus tot cowboy!
 
Van 9 tm 25 mei 2019 te zien in de Nederlandse theaters.