Musicalnieuws.nl

Martin Garrix, Rolf Sanchez, Maan, Ronnie Flex en vele anderen op Kingsland Festival 2022

Koningsdagfestival Kingsland keert dit jaar terug in drie steden: Amsterdam, Groningen en Rotterdam. Na Kingsland twee jaar op rij te moeten annuleren, zijn organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events erop gebrand om deze editie groots aan te pakken. Zo zal Martin Garrix, na twee jaar geen optredens in Nederland te hebben gegeven, Kingsland Festival in Amsterdam spectaculair afsluiten. Andere grote popacts van eigen bodem zoals Snelle, Maan en Rolf Sanchez zijn inclusief hun eigen band ook te bewonderen op de mainstages van het grootste oranjefeest van Nederland.

“Na een roerige tijd zijn wij ontzettend blij dat het weer de goede kant op gaat. Wij kunnen dan ook niet wachten om eindelijk weer samen met al onze bezoekers Koningsdag te vieren. We hebben de afgelopen jaren ook gebruikt om Kingsland verder te ontwikkelen. Dit jaar zullen er voor het eerst op de mainstage naast grote DJ’s ook live acts met band te zien zijn’, aldus organisator Mitchel Bovenlander

Dit jaar is in Rotterdam het prachtige Zuiderpark het toneel voor het grootste muziekfestival op Koningsdag. In zijn thuisstad treedt Ronnie Flex samen met zijn band The Fam op en worden zij op de mainstage vergezeld door mede Rotterdammer Afrojack. Op de TIKTAK stage kunnen bezoekers onder meer genieten van Yssi SBAshafar en Cho. Ook de ANTS kolonie is in Rotterdam aanwezig met Joey DaniëlBenny Rodrigues en vele anderen. 

Meer informatie over de volledige line-up en pre-registreren voor tickets via kingslandfestival.nl.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025