Musicalnieuws.nl

Londense cast THE BLUES BROTHERS toeren in Nederland: vanaf 4 oktober 2017

The Blues Brothers komen naar Nederland, nu met een geheel Londense cast en groot live orkest. Vanaf 4 oktober in de theaters te zien tot en met 2 december.

Allround performer Brad Henshaw kruipt in de huid van Jake Blues. Samen met zijn broer Elwood Blues, gespeeld door Christopher Chandler, de Bluettes en het live toporkest, zetten de anarchistische broeders de Nederlandse theaters weer op z’n kop. Uiteraard met hitnummers als Everybody Needs Somebody to Love, Soul Man en Think.
Eerder gingen meer dan 50.000 bezoekers uit hun dak tijdens de shows van The Blues Brothers.

Het is een swingende show, zeer dynamisch en een fantastische cast. De zang en dans is van hoge kwaliteit en doet je absoluut denken aan de films die we allemaal van TV kennen.

Dit seizoen kunt u het allemaal meemaken! Zet je zwarte hoed en zonnebril op en beleef samen met The Blues Brothers een geweldige “feel good” avond in het theater. Een show vol knetterende soul, rhythm & blues, briljant entertainment, een flinke dosis humor en dit alles in een flitsende setting met spetterende belichting. De Blues Brothers maken tijdens de onovertroffen hit show een statement:
GET READY FOR BLUES!

Toegangskaarten via de theaters. Meer informatie en speellijst op impactentertainment.nl

Promo: https://youtu.be/kGQOhRhsg0Q