Musicalnieuws.nl

Landelijke zoektocht naar het glazen muiltje van Assepoester!

De gloednieuwe nieuwe familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment, Assepoester De Musical is nu te zien in het theater. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom starten theaters in samenwerking met de producent in de week van 26 september t/m 2 oktober een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje.

Vind het glazen muiltje en win! De zoekactie zal plaatsvinden in de week voorafgaand aan de première, die plaats zal vinden op 2 oktober 2022. Vanaf 26 oktober zullen alle deelnemende theaters de zoektocht naar het glazenmuiltje starten. Wellicht is deze in de buurt van een theater te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra's en een backstage tour met meet & greet. Een magische beleving!

Meer dan 80 theaters doen mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent.

Met een geheel eigen vertolking van de sprookjes weet Van Hoorne Entertainment al jarenlang families te betoveren met hun sprookjesvoorstellingen. Daarmee zijn hun sprookjes elk theaterseizoen weer echte publiekstrekkers. Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in het theater. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.vanhoorne.com/assepoester.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025