Musicalnieuws.nl

"Juf Roos gaat op avontuur" bekroond met VVTP Platina Ticket voor de verkoop van meer dan 90.000 theaterkaarten

Gisteren werd de cast, Sony en Blooming Media na de laatste voorstelling verrast met een VVTP-Platina Ticket voor de verkoop van meer dan 90.000 theatertickets voor “Juf Roos gaat op avontuur”. Het Nederlandse kinderprogramma gaat over een juf die in een molen woont en elke dag bezoek krijgt van haar buurjongen Gijs. Dit programma blijft niet alleen op televisie en YouTube, maar ook op het toneel, de harten van vele kinderen en ouders veroveren

Gisteren werd na de laatste voorstelling, in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, het succes van Juf Roos nog eens extra benadrukt. Regisseurs en scenarioschrijvers Gert-Jan van den Ende en Erik van Trommel (Trend Media, ook bekend onder hun alias Ernst en Bobbie) verrasten de cast en Sony & Blooming Media (producent van de televisieserie Juf Roos) met een Platina Ticket voor de verkoop van meer dan 90.000 tickets.
 
De theatershow, "Juf Roos gaat op avontuur", is een van de meest succesvolle theaterproducties voor jeugd en familie van dit momen met alleen maar uitverkochte shows in heel Nederland. Trend Media is ontzettend dankbaar voor de geweldige steun die zij hebben ontvangen van het publiek. "De verkoop van meer dan 90.000 tickets is een mijlpaal voor ons en gebeurt eigenlijk nooit met kindervoorstellingen", aldus Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende.
 
Over Juf Roos
In het theaterverhaal wil Juf Roos meedoen met landelijke Molendag. Ze is samen met Gijs alles aan het voorbereiden maar dan gaat opeens de molen kapot. Ze reist samen met Gijs in een zeilboot naar Zuid-Laren om een reserve-onderdeel te halen maar dan gaat alles fout. Een storm gooit de plannen van Juf Roos letterlijk in het water. En of het goed afloopt……..? Natuurlijk helpen de kinderen in de zaal Juf Roos om dit avontuur tot een goed einde te brengen. Tijdens de voorstelling komen ook alle bekende hits van Juf Roos voorbij waar de ouders en kinderen uit volle borst meezingen.
 
Het grote succes van de theatervoorstellingen van Juf Roos wordt voortgezet op 27 september 2023. Dan is de premiere van de nieuwe Juf Roos theatershow: Juf Roos, Een partijtje voor Gijs.
 
Voor meer informatie, zie: https://www.trendmedia.nl/juf-roos-theater/

Producties Musical 2.0 - 2024/2025