Musicalnieuws.nl

Jay Francis ontvangt award van Roué Verveer

Comedian Jay Francis heeft aan het einde van zijn optreden in een uitverkocht Meervaart de Gouden Ticket Award mogen ontvangen voor de verkoop van meer dan vijfentwintigduizend theaterkaarten voor zijn voorstelling “Catastrofe.” Op het toneel, in het bijzijn van het publiek, ontving Jay Francis uit handen van Roué Verveer deze felbegeerde award

Sneltreinvaart

Francis speelt dit jaar meer dan honderd voorstellingen van zijn 4de cabaretvoorstelling “Catastrofe” in slechts een halfjaartijd. De comedian geeft in een reactie aan verheugd te zijn met de prijs. De verwachting is dat de comedian binnen korte tijd ook een Platina Ticket Award zal ontvangen omdat er bijna 50.000 kaarten zijn verkocht voor deze voorstelling, aldus het management.

Foto: Jay Francis met Gouden Ticket Award

Als jij lacht, lach ik ook

Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’.

Van het net, naar het doek

Jay Francis begon in 2019 aan zijn carriere als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler te Amsterdam waarna zijn carriere een vlucht nam. Zo schitterde hij in De Verraders (RTL-4) en verkocht hij evenementenlocaties als Klokgebouw Eindhoven, Rotterdam Ahoy en Ziggo Dome Amsterdam meermaals uit.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025