Musicalnieuws.nl

Indrukwekkende cast van Storytellers in Sunset Boulevard

Op zaterdag 23 december 2023 bezochten we de voorstelling Sunset Boulevard van Storytellers in het CKC in Zoetermeer. De voorstelling onder de regie van Sebastiaan Smits is een bewerking van de gelijknamige film uit 1950 en met de Nederlandse vertaling van Daniel Cohen.

Het verhaal gaat over Norma Desmond, een voormalige filmster uit de tijd van de stommefilm, die in verval is geraakt. Ze woont in een groot huis op Sunset Boulevard, waar ze zichzelf koestert in haar herinneringen aan haar gloriedagen..

De versie van Storytellers is een moderne bewerking van de musical, waarin veel gebruik  wordt gemaakt van projecties. De cast is uitstekend, met name Ingrid van Houwelingen als Norma Desmond, is niet alleen sterk in haar spel maar haar stem is werkelijk prachtig. Ze raakt iedereen met haar performance en met Joost Naaijen naast haar als Joe Gilles heb je niet één seconde het gevoel dat je naar amateurs zit te kijken.

De rest van de cast is ook zeer goed. Merle van der Steen is overtuigend als Betty Schaefer, de jonge schrijfster die Norma's leven verandert. Bart van der Meer als Max von Mayerling ontroert met zijn tragische geschiedenis in het leven van Norma Desmond.

De muziek van Andrew Lloyd Webber is prachtig. De nummers zijn zowel gevoelig als meeslepend, en ze passen perfect bij het verhaal. Deze worden even prachtig uitgevoerd door een live orkest onder leiding van Richard Fitzhugh.

De productie van Storytellers is van hoge kwaliteit en nu nog te zien in het CKC in Zoetermeer: Ga dit echt zien en geniet van de prachtige muziek en zang

Kijk HIER voor kaarten en kijk op onze facebook voor een uitgebreid fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025