Musicalnieuws.nl

Igone de Jongh brengt gala avond in Koninklijk Theater Carré

Na het daverende succes van afgelopen editie staat Igone de Jongh wederom met haar eigen dansgala in Koninklijk Theater Carré. Van 15 t/m 18 juni zal het theater geheel in het teken staan van alles wat de oud prima ballerina het meeste inspireerde. Onder andere Alex Klaasen, Frédérique Spigt en The United Ukrainian Ballet leveren hun bijdragen aan deze veelzijdige voorstelling.

Het wordt een unieke show met bijdragen van talent uit de wereld van de dans en het theater. Zo zullen onder andere principal Osiel Gouneo, choreografen duo en dansers Sasha Riva en Simone Repele en jong pianotalent David Kooi, schitteren in de piste van Carré. Daarnaast zal het publiek worden verrast met een bijzondere samenwerking tussen Igone en Alex Klaasen en zal Frédérique Spigt dansers begeleiden tijdens een adembenemend stuk. Een voorstelling vol inspirerend talent, van top tot teen verzorgd, in het mooiste theater van Nederland.
 
Igone: “Voor mij is dit een droom die uitkomt. Ik vind het geweldig dat in ik Carré sta, niet alleen omdat het Carré is, maar omdat dit mijn avond is. Een avond waarbij ik de regie helemaal in eigen hand mag nemen. Wat ik dans, met wie ik dans en hoe het eruit ziet. Ik kan met dit gala dans in de gehele breedte laten zien, al zal het door mij zo geliefde klassieke ballet uiteraard niet ontbreken.”.

Kaarten voor het gala zijn verkrijgbaar via www.carré.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025