Musicalnieuws.nl

Hullabaloo Festival maakt line up bekend met o.a. Danny Vera, De Staat, Krezip, Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig

Tijdens de lancering op de Grote markt van Groningen schildert een Groningse kunstenaar live de headliners van de tweede editie van Hullabaloo. Organisator 4PM Entertainment keert op zaterdag 28 augustus 2021 met o.a. de artiesten Chef’Special, Danny Vera, De Staat, Krezip, DI-RECT, Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig terug in het Stadspark, Groningen. Op donderdag 24 juni start ook de kaartverkoop van het Festival van het Noorden

Hullabaloo Festival ontving na haar eerste editie in 2019 lovende recensies over de programmering, sfeer en creatieve aankleding op het terrein. “We streven met Hullabaloo Festival naar de ultieme festivalervaring. Dit zit hem voor ons in kwaliteit van de programmering en originaliteit van het randprogramma. We zijn altijd op zoek naar toffe nieuwe samenwerkingen met creatieve partijen. De beleving van de bezoeker staat bij ons voorop, in de breedste zin van het woord. Hullabaloo trekt een divers publiek en wij houden daar zowel in het muzikale als creatieve programma rekening mee. Een ultieme festivalbeleving neerzetten, dat is toch het allerleukste?” Aldus Mitchel Bovenlander (organisator Hullabaloo Festival).
 
Hullabaloo Festival
Hullabaloo wordt georganiseerd door 4PM Entertainment, dat bekend is van onder meer Kingsland Festival en De Helden van Oranje. Hullabaloo belooft bezoekers mee te nemen op een muzikale reis in het prachtige Groningse stadspark. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen samen in het topje van Nederland: Groningen. Met een kwalitatieve programmering bestaande uit welbekende artiesten, maar ook talenten van de toekomst, is Hullabaloo hét festival waar complete chaos overgaat in de liefde voor muziek.
 
Ambitie
De organisatoren zijn ambitieus: binnen vijf jaar hopen ze uit te groeien tot een volwaardig weekendfestival van drie tot vier dagen waarbij ieder jaar een stap gezet kan worden in de grootte van de artiesten op de programmering. De combinatie van een prachtige locatie, nationale- en internationale artiesten, samenwerkingen met enthousiaste lokale ondernemers en toegankelijkheid voor alle leeftijden maken dit festival uniek.
 
Praktische informatie
Het festival is voor alle leeftijden. Begeleiding door een volwassene van bezoekers onder 14 jaar is verplicht. De hele line up vind je op www.hullabaloofestival.nl.
 
De officiële kaartverkoop voor Hullabaloo Festival is vandaag begonnen via www.hullabaloofestival.nl. Er zijn dit jaar drie soorten tickets voor het festival.
 
Ticketprijzen
Hulla-Fun ticket €54,50 inc. servicefee
Baloo-Buddies groepsticket €52 p.p. inc. servicefee
 
Meer informatie en de rest van het festivalprogramma vind je via www.hullabaloofestival.nl