Musicalnieuws.nl

Harrie neemt in Zo Vader Zo Zoon afscheid met een knaller!

Zondag 30 oktober was de première van de laatste show van Jon van Eerd als zijn alter ego Harrie Vermeulen. Zo vader zo zoon is zeker een komisch hoogtepunt van dit theaterseizoen.

In Zo vader zo zoon woont Harrie Vermeulen vanwege een blessure bij zijn succesvolle zoon (Joey Schalker) in huis. Zoon Harrie Vermeulenn Jr is een geslaagd zakenman, maar privé is hij erg naïef en heeft niet door dat zijn arrogante personal assisent Charissa (Nandi van Beurden) vastberaden is om junior aan de haak te slaan. Harrie Senior heeft haar wel door en doet er dan ook alles aan om zijn zoon aan de veel lievere Kikki (Suzanna Pleiter)  te koppelen. Hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn beste vriend Rinus (Arie Cupé).

De vorige shows van Jon van Eerd waren allemaal erg leuk, maar Zo Vader Zo Zoon is echt de leukste Harrie Vermeulen van allemaal. Vanaf het eerste tot en met het laatste minuut weet Van Eerd de bezoekers te boeien en te vermaken. Zet daarbij een fantastische actrice als Nandi van Beurden en de energie spat er vanaf.
Joey Schalker heeft van nature al een vriendelijke en ietwat naïeve uitstraling en dit komt in deze rol geweldig tot zijn recht. Ook Arie Cupé is als vriend Rinus helemaal in zijn element.
Suzanne Pleiter is voor ons een nieuw gezicht, maar wat een gezicht! Prachtige verschijning die van Kiki een innemend personage maakt, die iedereen graag samen met Harrie Jr ziet.
Van Eerd en Arie Cupé spelen diverse rollen en vooral de scene van twee Zweden is hilarisch.

Het decor van de voorstelling ziet er, zoals we van de voorstellingen van Van Eerd gewend zijn, ook nu weer gelikt uit. Waarbij uiteraard de diverse deuren niet mogen ontbreken.

Na afloop van de voorstelling wordt Jon van Eerd verrast door André van Duin. Van Duin overhandigt een duidelijk geëmotioneerde van Eerd een speciale award voor 750.000 theaterbezoekers.
Jon van Eerd gaat uiteraard niet stoppen voorstelling maken en spelen, alleen is dit het einde Harrie Vermeulen. Het is wel jammer, maar wel geweldig dat Harrie met zo’n geweldige voorstelling afscheid neemt.

Wij adviseren u dan ook om deze laatste Harrie Vermeulen niet te missen en vooral een bezoekje te nemen aan Zo vader zo zoon! Kijk op www.harrievermeulen.nl voor meer informatie, want de voorstelling speelt nog tot begin april 2023 door het gehele land.
Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025