Musicalnieuws.nl

Hanky Panky Schiffmacher heeft veel te vertellen in het theater

Op maandag 12 februari ging de theater voorstelling “Henk Schiffmacher vertelt” officieel in première in het Delamar Theater in Amsterdam.

In een zaal die vol zit met vrienden en familie vertelt Henk Schiffmacher over zijn vele reizen, maar natuurlijk ook veel verhalen over zijn vele bekende vrienden. Mensen zoals Herman Brood, Anthony Kiedis en de rest van de Red Hot Chili Peppers rekent Henk tot zijn goeie vrienden. Al deze vrienden hebben tatoeages die door Henk zijn gezet.

Henk komt uit Harderwijk, waar zijn vader slager was. Henk zelf is al vanaf jongs af aan gek op tekenen, maar hield absoluut niet van school. Hij wilde schilder worden en daar had hij de school niet voor nodig. Zijn eerste schilderijen vonden hun weg naar de huizen en slaapkamers van ooms en tantes, maar waar ze nou precies allemaal zijn gebleven dat weet hij niet.

Tijdens de voorstelling maakt hij een schilderij dat per afbod wordt verkocht. De opbrengst gaat naar het goede doel. Deze avond werd er 400 euro geboden en dit bedrag gaat naar de Orange Babies.
Ook geeft Henk tijdens de voorstelling een kleine tattoo weg, hier is veel animo voor maar helaas kan er maar één de gelukkige zijn.

Henk is een ras-verteller en neemt het publiek met zijn verhalen mee op zijn vele reizen.

Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025