Musicalnieuws.nl

Grote belangstelling voor de feestelijke voorstelling van de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM

Op zondag 5 december zakten publiek en genodigden af naar Theater Elckerlyc voor de feestelijke première van de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM. Ze kwamen de cast in grote getalen een hart onder de riem steken, zeker nu het overlegcomité besliste dat indoor evenementen met meer dan 200 personen vanaf komende maandag niet meer kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat de overige voorstellingen van deze productie voorlopig on hold worden gezet tot er duidelijkheid komt over de termijn van de huidige maatregelen.

HOPEN OP  EEN SNEL WEERZIEN  MET HET PUBLIEK OP  EEN SPETTERENDE WINTERREVUE-MADE IN BELGIUM  
De WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM met special guest Ingeborg stond in Theater Elckerlyc te Antwerpen, van 3 tot en met (voorlopig) 5 december. Een spetterende live show met fantastische cast, spetterend ensemble en live orkest. De overige voorstellingen die gepland stonden, zullen op een later tijdstip doorgaan. Het publiek wordt hier via de geijkte kanalen over geïnformeerd. De cast van de Winterrevue heeft nog een warme videoboodschap: "Door de wind Door de regen Dwars door de crisis heen Door u zijn we nooit alleen." Klik hier voor de videoboodschap - Door de wind, door de regen.   Hou het veilig, hou het gezond en hopelijk zien we elkaar spoedig terug in Theater Elckerlyc.   :
 
 
PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE - MADE IN BELGIUM WINTERREVUE  in Theater Elckerlyc. De nieuwe speeldata worden gecommuniceerd van zodra deze bekend zijn. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.   Regie & concept: Stany Crets Choreografie: Eva Scheffers, Oonagh Jacobs, Steven Savelkoels Live orkest: o.l.v. Eric Melaerts Met: Ingeborg, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle  Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke Ballet: Barbara De Winter, Samantha Lernout, Kenny Verelst, Gian Schrouff, Eva Neys en Jasper Van Huigevoort Orkest: Peter Ryckeboer, Pieter Van Malderen, Alain Verriest, Matthias Standaert
  • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  • Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)
Natuurlijk houden wij rekening met alle veiligheidsrichtlijnen zodat deze voorstelling covid safe kan doorgaan.

Kijk HIER voor ons fotoverslag