Musicalnieuws.nl

Groot succes voor eerste toetjesrestaurant in de Benelux

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het toetjesrestaurant De Dessertclub een groot succes. Het unieke pop-up restaurant is het eerste restaurant in de Benelux dat een 7-gangen menu met alleen desserts serveert. Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn kan men iedere avond tachtig personen ontvangen, waar toppatissier en veelgevraagd jurylid Bart de Gans zeer bijzondere gerechten op tafel zet.

Na de opening vorig jaar hebben inmiddels ook veel Belgen de weg gevonden naar het bijzondere restaurant in Apeldoorn, Nederland. Het concept van de Dessertclub is al eerder zeer succesvol geweest in New York en Bali en heeft inmiddels ook de Benelux veroverd. Vanuit alle hoeken rijden liefhebbers van dessert naar het midden van Nederland om daar te genieten van een uitermate bijzondere culinaire ervaring. 

Voor de komende maanden heeft Bart de Gans een geheel nieuw menu ontwikkeld. ‘Afgelopen zomer waren we iedere avond uitverkocht,’ laat Bart de Gans, winnaar van de lekkerste bonbons in 2012, weten. ‘De vraag is zo groot dat we hebben besloten om in het najaar door te gaan met ons restaurant. Maar ook met een nieuw menu. We zijn er trots dat dat zoveel mensen uit België de moeite nemen om hier te komen eten. We weten dat ze dol zijn op desserts en daar zijn wij, gelukkig, de experts in.’ 

De Dessertclub is open op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Meer informatie en reserveren: www.dessertclub.nl

Vlijtseweg 126B in Apeldoorn. 


Producties Musical 2.0 - 2024/2025