Musicalnieuws.nl

Greg en Baud scoort 5 sterren met super uitvoering van Little Shop of Horror

Greg & Baud Productions brengt elke kerstvakantie de mooiste producties naar Zoetermeer. Dit jaar spelen zij de kerstproductie 'Little Shop of Horrors'. De musical wordt in een geheel modern jasje gestoken.

 In een divers samengestelde cast zullen de acteurs en actrices u meenemen in het verhaal van de vleesetende plant Audrey II. Op zaterdag 21 december speelde cast “Zonnedauw” hun première in het Picasso Lyceum in Zoetermeer.

De klunzige Seymour werkt in de bloemenwinkel van meneer Mushnik. Hij is verliefd op zijn collega Audrey, maar die ziet hem niet staan. Dan ontdekt Seymour op een dag een nieuwe mysterieuze plant, die hij Audrey II noemt. De plant blijkt alleen een verlangen naar mensenbloed te hebben, en zingt al snel dat Seymour hem moet helpen om zijn honger te stillen. Als Seymour Audrey II bloed geeft, zal de plant groeien en groeien.. maar tegen welke prijs?

In de cast van Zonnedauw wordt de rol van Seymour gespeeld door Martijn van Hout. Hij brengt deze rol op een mooie integere manier. Zijn spel is mooi en puur maar ook zijn vocaal is hij een sterke factor. Zijn tegenspeelster Wendela van Sprundel vertolkt de rol van Audrey. Haar stem is fijn om naar te luisteren, en haar spel past goed bij de naïeve rol van Audrey. 

De hoofdrollen worden de gehele voorstelling bijgestaan door de dames; Daniela Bremmer, Iris Vroomans en Kayleigh Veltrop. Hun stemmen kleuren niet alleen prachtig met elkaar maar ook met die van de anderen. Hun spel is leuk en speels en vooral Kayleigh heeft de lachers in haar hand. Iemand die ook de lachers aan z’n broek heeft hangen, is Tom de Wijs in de rol van tandarts Orin. Zijn komische timing is er één om ù tegen te zeggen. 

Verder zien wij in de rol van Mushnik zien wij Jeroen van Grunsven. Zijn spel is fijn om naar te kijken en zijn mimiek is soms verrassend waardoor zijn grappen goed tot hun recht komen. De beruchte plant Audrey de tweede wordt gespeeld door Jessica Fuchs. Hoe zij de rol neer zet is precies zoals het hoort. Haar harde spel en mimiek zijn fijn om te zien, zo krijgt de rol meer vorm. Maar ook komisch weet ze haar momenten te pakken. Het kleine ensemble bestaat uit drie kinderen en nog twee volwassenen: Tessa Rees, Maaike van der Spruit, Rosemarie Voogt, Roos Marijn Oudenaarde en Frederique van Bolhuis. Zij spelen vele rollen en schakelen makkelijk van journalist, naar tandartsassistentes en bouwvakkers. Zo zijn ze echte duizendpoten te noemen.

Binnenkort starten de audities voor hun volgende uitdaging; Het bekendste criminele duo ter wereld wordt door Greg & Baud Productions naar Zoetermeer gebracht, met de Nederlandse première van BONNIE & CLYDE.  Wij kijken nu al uit naar deze nieuwe productie met hopelijk een weer net zo getalenteerde cast. Voor nu is Little Shop Of Horrors in de hele kerstvakantie nog te zien in Zoetermeer. Kijk HIER voor tickets

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto's

Producties Musical 2.0 - 2024/2025