Musicalnieuws.nl

Geslaagde en gezellige opening van het theatercafé van DeLaMar met René van Kooten live

Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen opent het Amsterdamse theater DeLaMar de deuren van haar eigen theatercafé. In Café DeLaMar kunnen bezoekers, artiesten en andere geïnteresseerden voor én na de theatervoorstellingen terecht voor drankjes en borrelhappen. Daarnaast is er elke donderdag t/m zondag live muziek van wisselende artiesten. DeLaMar hoopt in het café een ongedwongen huiskamersfeer te creëren, middenin de reuring van het aangrenzende Leidseplein.

De officiële opening op donderdag 14 september werd afgetrapt met een prachtig muzikaal programma van René van Kooten. Hij werd op piano bijgestaan door de muzikaalleider van Mamma Mia: Billy Maluw.
Ook collega in Mamma Mia Liesanne van Dongen kwam een paar nummers meezingen. Dit maakte het allemaal een geslaagde afsluiting van een toch al heerlijke avond!

René van Kooten zal nog tot en met 17 september in Café DeLaMar na de voorstelling optreden. Na 17 eptember zullen steeds andere bekende artiesten en jonge talenten het stokje overnemen.
Op https://delamar.nl/cafe-delamar/ staat een overzicht van de artiesten die de live muziek in het café zullen gaan verzorgen.

Café DeLaMar zal op voorstellingsdagen vanaf 18:00 uur geopend zijn en op dagen met een matineevoorstelling vanaf 12:00 uur. Het café biedt een gevarieerde kaart aan met o.a. (speciaal)bier, wijn, cocktails, mocktails en verschillende borrelhappen. Directeur Andreas Fleischmann: “Café DeLaMar wordt een gemoedelijke culturele oase middenin het centrum van Amsterdam. Het is dé plek om elkaar voor een theatervoorstelling te ontmoeten en een kop koffie te drinken, of om na afloop gezellig te borrelen en na te praten. Dit kan met andere theaterbezoekers, maar zij nodigen artiesten ook van harte uit om langs te komen.

Dankzij deze ongedwongen Amsterdamse cafésfeer en natuurlijk de fijne live muziek denken zij dat ze een hele waardevolle aanvulling zullen zijn aan het horecaaanbod op het Leidseplein.”

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025