Musicalnieuws.nl

Feestelijke galapremière Palazzo in Amsterdam

Gisteravond heeft in Amsterdam de feestelijke galapremière van PALAZZO’s ‘Haut Chaos’ plaatsgevonden. In de Spiegeltent, naast de Johan Cruijff Arena, genoten 300 gasten van adembenemende acrobatiek en culinaire hoogstandjes, bereid en geserveerd door chef-kok Joris Bijdendijk en zijn team. Ruim drie uur lang liet het publiek zich betoveren door sensationele acrobatenacts, indrukwekkende optredens van illusionisten en comedians. In deze magische wereld serveerde sterrenkok Joris Bijdendijk een voortreffelijk viergangen menu

Onder de 300 premièregasten waren deze avond ook talrijke bekende Nederlanders uit de sport, cultuur, politiek en zakenwereld aanwezig. Oa Patty Brard, Daley en Danny Blind, Frank de Boer, Victor Reinier en acteurs van GTST genoten deze avond van de overweldigende show en de haute cuisine. Diep onder de indruk waren ze van de veelzijdigheid van de internationale artiesten die deze avond optraden.

Bij PALAZZO ontmoet haute cuisine haute couture, haute acrobatie, haute comédie en dat leidt vanzelf tot ‘Haut Chaos. Een exclusieve show vol contrasten, extravagante en mondaine karakters. De flamboyante Australische gastheer Reuben Kaye presenteert deze avond met internationale grote artiesten en niets lijkt onmogelijk. Hij ontvangt de Amerikaanse comedian Peter Shub (winnaar Zilveren Clown van Monte Carlo), de Ierse dansers Up en Over It, de Canadese luchtacrobate en slangenmens Marjorie Nantel, het trapeze-duo Sarah en Guilhem die vijf jaar lang met Cirque du Soleil optrad, de Duits-Deense springplank-act Flip ’n Fly en de Russische voetjongleur Nata Galkina.

PALAZZO creëert een eigen wereld waarin hoogwaardig culinair genot, bodyart, comedy, plezier en een stijlvolle ambiance versmelten tot een unieke avond vol beleving voor de gasten. Een avond in ‘Haut Chaos’ is simpelweg uniek: grillig, direct en vol energie! Palazzo is vanaf 22 november drie maanden lang in Amsterdam te zien.

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.palazzo.org/amsterdam/nl/home.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025