Een muzikaal sprookje voor jong en oud, naar het boek van Jan Terlouw.

Zeventien jaar geleden overleed de koning van Katoren. Sindsdien heerst er een minister die zich alleen bezig houdt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden. De minister geeft Stach zeven onmogelijke opdrachten die hij moet volbrengen voor hij tot koning kan worden gekroond. Tijdens zijn avonturen helpt hij niet alleen de bevolking van Katoren, maar leert hij ook wat het inhoudt om een goede koning te zijn.
In een wereld waarin het vertrouwen in de politiek afneemt, het volk wordt opgezadeld met problemen in plaats van oplossingen en men opgroeit in angst, strijdt Stach voor de toekomst van onze kinderen en laat zien hoe het óók kan.

Nog te zien:
za 22 juliUtrecht
zo 23 juliUtrecht
ma 24 juliUtrecht
vr 4 augustusUtrecht
za 5 augustusUtrecht
zo 6 augustusUtrecht
vr 25 augustusAmsterdam
za 26 augustusAmsterdam
zo 27 augustusAmsterdam

Kaarten zijn na 14.00 uur alleen nog op het terrein te koop en niet meer via onze webshop.
Alleen voorstellingen met een speeltijd zijn online te koop, daarom kun je van een aantal voorstellingen nu nog geen kaarten kopen. Er is altijd nog een aantal kaarten van iedere voorstelling te koop op het terrein, bij de Kiosk en de tentkassa. Wees er wel op tijd bij.

Acteur - Jonata Taal
Acteur - Dorian Bindels
Acteur - Bart Sietsema
Regie - Roderick Bredenoord
Schrijver - Job Römer
Productie - Brian Verhagen